12 ideeën voor een werk/studeerkamer

Werk je vanuit huis en heb je nog een kamer over? Dan is het ideaal om hier een werk/studeerkamer van te maken zodat je in alle rust kan werken of studeren. Een rustige en nette omgeving is erg belangrijk voor de concentratie, zorg dus voor voldoende opberg ruimte en het liefst een groot bureau om al je papieren kwijt te kunnen. Grote raampartijen zijn ook rustgevend, alleen kunnen ze in de zomer zorgen voor vervelende lichtinval. Zorg dus ook voor gordijnen, lamellen of luxaflex!

One thought on “12 ideeën voor een werk/studeerkamer

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>