Prachtig 1-kamer appartement in Stockholm

Dit prachtige 1-kamer appartement is gesitueerd in het centrum van Stockholm. Ondanks dat het maar 1 ruimte is, is het slaapgedeelte slim afgeschermd van de rest van de kamer doormiddel van gordijnen. Door het gebruik van veel wit en natuurlijke kleuren heeft het appartement een zeer rustige uitstraling.

One thought on “Prachtig 1-kamer appartement in Stockholm

  1. Dear Mr/Mrs

    Would you be so kind to indicate to me if this room can be rented for the period from August 2011 until end of December 2011 for my sun (24 years- will study in Stockholm for this period) and what the price would be?

    Thank you for your information.

    Kind regards,

    Ingrid Rap

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>