Black Pearl Chalet in de Franse Alpen

Dat een chalet in De Alpen er niet per se knus en ouderwets uit hoeft te zien bewijst dit prachtige vakantie huis. Het is gebouwd door Philippe Capezzone en werd speciaal ontwikkeld om de reizigers te voldoen aan de hoogste verwachtingen op het gebied van luxe en comfort. De woning heeft een totale oppervlakte van 310 vierkante meter en is met vijf slaapkamers geschikt voor maximaal tien gasten.

Volgens de officiële beschrijving, is de villa: “een prachtige mix van modern design, vermengd met traditionele Savoyaardse steen en klassieke houten lambrisering en mooi afgewerkt met vele design materialen en meubels. De zithoek heeft enorme fauteuils en comfortabele banken en heeft een grote open stenen haard. De villa is verder uitgerust met de nieuwste flatscreen LED-televisie, Bose geluidssysteem, een dvd-speler, WIFI en een iPod-dock. Ramen leiden naar een zonnig terras en er is ook een open eetkamer”. Reserveren kan hier, of eigenlijk niet, want het is stijf uitverkocht.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>