Droomhuis op het Strand van Malibu

Beeld je eens in dat je in dit prachtige strandhuis woont! Luie zomerdagen, niemand die je lastig valt, wakker worden door het geluid van de golven, als je je ogen opent zie je de glans van de zon en haar stralen die zachtjes het oppervlakte van de zee raken. Het maken van ontbijt en koffie of thee in de mooie keuken en het bekijken van uw favoriete show op het grote tv in de woonkamer. En dat alles kan worden gedaan met een eeuwig uitzicht op strand buiten.

De schitterende grote ramen zijn gemaakt om u dichter bij de natuur te laten voelen en dat gecombineerd met de moderne architectuur maakt dit prachtige huis in Malibu helemaal af. ‘s Middags kan worden genoten op uw eigen balkon, waar u een drankje kunt nemen in uw eigen lounge of heerlijk kunt zonnen. Als de zon je even te warm wordt kun je altijd een stukje lopen in het water en jezelf koelen. De zee ligt op slechts een paar stappen verwijderd van dit ongelooflijke huis.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>