Oud maar Modern Appartement in Stockholm

Dit 5-kamer appartement is gelegen in het centrum van Stockholm, Zweden. Alle 193 vierkante meter ruimte is vol met unieke oude items. Zoals je kunt zien bij de renovatie luxe noch moeite gespaard voor het comfort van de eigenaar. Bij het betreden van de hal zie je de prachtige kachel, die typisch is voor de 17e eeuwse kastelen in Frankrijk. De eetkamer is in contact met zowel de keuken als de woonkamer door middel van grote deuren en er is een prachtige open haard.

De woonkamer is modern en alle kussens geven een zeer gezellige uitstraling. Er zijn ook twee balkons die gebruikt kunnen worden voor ontspanning en voor een mooie middag te genieten van de zon. De grote slaapkamer heeft een eigen open haard, inloopkast en een vaste kastenwand. De tweede slaapkamer wordt gebruikt als kinderkamer en het is ingericht voor een meisje, maar net zo groot als de grootste slaapkamer. De badkamer heeft een grote douche, vloerverwarming, LED-verlichting, televisies in het bubbelbad, in zeer goede opbergruimte achter gespiegeld schuifdeuren, een verwarmd handdoekenrek en uitgang naar een balkon met zon vanaf ongeveer 12.00 uur.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>