Een Ruimtelijk en Gezellig Appartement

Het hebben van een veel ruimte in uw appartement is altijd goed. Dit appartement met een oppervlakte van 340 vierkante meter beschikt over alle noodzakelijke dingen om erin te wonen. Het houten meubilair en plafonds, de open haard, de bloemen, de citroenboom en de juiste combinatie van natuurlijke en warme kleuren maken uw verblijf in het appartement een waar genot. Verder heeft het appartement een ruime slaapkamer, twee andere kleinere, maar gezellige slaapkamers, twee badkamers en twee woonkamers. Dupliceer je levensstijl!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>