Stijlvol Appartement in Bushwick, Brooklyn, USA

Dit moderne appartement geeft je het gevoel van leven onder de projectoren. Gelegen in Bushwick, Brooklyn het huis is gemaakt om aan de behoeften van een gezin tevreden te stellen en geef ze genoeg ruimte voor recreatie, plaats voor werk en ontspanning. Twee mooie slaapkamers, een grote woonkamer waar u in de eetkamer en geweldige keuken lopen met een kolom hoek. Het appartement beschikt over natuurlijke kleuren als interieur en fel gekleurde kussens als contrast, hoge plafonds en veel licht door de grote ramen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>